Livsgledefestivalen -
BRYNE.NO
Se alt som skjer på Bryne »
Egner i skogen Utsolgt

Egner i skogen Utsolgt

Under Livsgledefestivalen 2020 inviterer Unge Spor og Dansekjelleren sammen med Brynes Vel til en herlig stund med Egner magi. Teater og dans midt i skogen hvor de aller yngste også er inderlig invitert. Så hvorfor ikke ta kveldsmaten i Sandtangen denne kvelden og bli med på magien.

I skumringen Lørdag 7.mars åpner vi opplevelsesløypa "Egner i skogen". Første løype åpner kl 17.00. Startstreken for dette blir der hvor det første krysset er i Sandtangen. Starttidspunktene er delt opp slik at man finner det som passer best for seg og sine. Vi anbefaler sterkt forhåndskjøp da vi kun har et begrenset antall billetter til hver løype. Så vær rask.

Oversikt over starttidspunkter og billetter finner du på ungespor.ticketco.no

Løypen følger runden, og har flere Egner inspirerte poster. Klatremus er guide og leder gruppen gjennom løypen. Her finner dere blant annet Frøken Sofie, Mikkel Rev, Kamomilla, Kaptein Sorte Bill, Bakemester Harepus, røverne og Karius og Baktus. Det blir dans, teater, musikk og moro i en herlig miks for hele familien.

Runden varer i ca 35-40 minutter

Billettprisen er satt til 150 kr per person uavhengig av om man er barn eller voksen. Alle over to år må ha billett. Målgruppen er barn mellom 3 og 12 år og deres tilhørende foreldre/foresatte/besteforeldre.

Alt skjer ute, så klær er alt etter vær. Husk også på at det ikke er barnepass, og at alle har ansvar for sine.

VELKOMMEN

Se også!:

DAG

2020-03-0519:00
Coffeeberry Bryne

DAG